1e Jongtalent wedstrijd 2015

De 1e wedstrijd voor de kampioenen van de toekomst werd afgelopen zaterdag in dorpshuis Op Moer verreden. Grote groepen enthousiaste sporters, veel supporters, kortom een volle sportzaal gevuld met mensen die er allemaal zin in hadden!

Rolrinkel / Nationaal A de jongste deelnemers van de dag straalden allemaal tijdens het rijden van hun kürtje. De vriendinnetjes Kim de Jong 8e en Vienne Zwarteveld 12e (Rolling’90) hebben het dan ook super gedaan!

In de Prepupil / Nationaal B deden maar liefst 4 Rolling’90 sterretjes mee: Resultaat Jasmijn van Eendenburg 5e, Bibi Slingerland 13e, Quinty den Ouden 19e en Joy van de Graaf 20e van de 21 deelnemers.

De deelnemers in de klasse Pupil / Nationaal C zijn al weer een paar jaartjes ouder en dat zie je meteen. Zelfbewust als volleerd rolschaatsers rollen ze over de baan hun kür extra mooi makend met armbewegingen en passen. Resultaat Noortje van Eendenburg 7e, Evey-Meg Zee 9e en Jade Verschoor 13e in een sterk deelnemersveld van 18 sporters.

Dankzij de inzet van vele clubvrijwilligers, trainsters, jury, rekenbureau en supportende ouders kunnen we terugkijken op een geslaagde dag!

Op naar de Crystal Tulip Competition en het NK dansen!

Laat een reactie achter

Inloggen