3e Crystal Tulip Competition, waar rolschaatsfeest!

De 5e editie van de internationale roldanswedstrijd in Moerkapelle was een ware happening, mogelijk gemaakt dankzij de inzet van vele vrijwilligers en sponsoren.

Maar liefst 118 deelnemers uit 6 landen streden voor de hoogste eer en sloten nieuwe vriendschappen. Roldansen op topniveau ging hand in hand met het sluiten van nieuwe vriendschappen waarbij ook voor de jongste deelneemsters de taalbarrière eenvoudig niet bestond.

De bokalen werden over alle landen verdeeld. De rolschaatsers van Rolling’90 lieten zich ook niet onbetuigd en wisten zich in dit sterke deelnemersveld uitstekend staande te houden. Podiumplaatsen waren er voor Zoë The Super Mini, Tyler Termeulen Junior Man en Iris Dijkema Senior Lady.

Zoals gebruikelijk werd de wedstrijd afgesloten met een buffet voor deelnemers, coaches, jury en supporters – grandioos verzorgd door dorpshuis Op Moer – en een gala der kampioenen.

Tijdens dit gala verzorgden de kampioenen uit alle categorieën en het showteam van Rolling’90 een demonstratie. Het slotakkoord, een show met alle sporters, vormde een weergaloos einde van 3 mooie dagen van rolschaatssport waarbij  topsport, sportiviteit en vriendschap centraal stonden.

Zie de uitslag onder Informatie bij Uitslagen en scores.

Laat een reactie achter

Inloggen