Gezellig napraten over het NK-show 2019

Vrijdag 16 februari hebben we gezellig met team, begeleiding en supporters nog even teruggekeken op het succesvol verlopen NK show.

Nagenieten met elkaar van de filmpjes en natuurlijk een heerlijk stuk taart van onze eigen topbakker Daimy Stormbroek.

Alle sporters hebben de mooie compilatie foto van Elma Stormbroek gekregen en de kleine groep ook de winnende groepsfoto van LiZ Wilkes.

Een bloemetje voor de beheerder van Dorpshuis Op Moer Wilma Hertog die altijd voor de sporters klaar staat en onze 2 op het laatste moment ingewerkte top swings Esmee en Rona.

Iris Goedhart de fysio van praktijk  Joosten heeft haar vuurdoop dit NK gehad. Niet alleen ondersteunde zij onze sporters vakkundig haar talent voor het plakken van Strass zonder stres bleek ook erg nuttig!

Er werd ook vooruitgekeken naar de rest van het wedstrijdseizoen.

Voor de show is de keuze gevallen op deelname aan de Rollergames waardoor het EK show in Italië in combinatie met de danswedstrijden waar een groot aantal sporters ook op internationaal niveau wil deelnemen teveel van het goede is.

Met de jeugd gaan we ons na de grote vakantie gelijk op het nieuwe showseizoen voorbereiden. De mooie resultaten en het enthousiasme van de sporters smaakte naar meer.

Nieuw in 2019

Dankzij de sponsoring van fysiotherapie Joosten kunnen we vanaf 23 februari starten met individuele trainingen op maat voor A-sporters.

Hiermee hopen we conditie, lenigheid en spierkracht te verhogen en blessures te voorkomen.

De sportfysiotherapeuten van Joosten zullen het team ook begeleiden tijdens belangrijke internationale wedstrijden als o.a. Rollergames en Issy Parijs.

Ook het nieuwe management van de firma Jonker heeft bij monde van haar nieuwe directeur Robert-Jan Zoll-Dijkema aangegeven ons te blijven sponsoren.

Zij stellen dit jaar een budget ter beschikking voor aanvullende trainingen show en dans, de wintershow: werkgroepactiviteiten& PR , sportkleding rolhockey

en een touringcar bus voor onze goede doelen show om gasten en verzorgers op te halen bij de diverse verzorgingstehuizen binnen Zuidplas.

Een niet gering pakket waar wij erg blij mee zijn!

Het jaar is goed begonnen en wordt hopelijk alleen nog maar mooier.

Dank aan iedereen die de vereniging op zoveel verschillende manieren ondersteunt.

Dankzij jullie kunnen onze sporters met elkaar nog meer genieten van onze mooie sport.

Sportieve groet,

Ciska Dijkema-Bonnet

Voorzitter Rolling’90

Laat een reactie achter

Inloggen