Informatiebijeenkomsten

Beste leden/ouders/verzorgers,

Op 10 en 19 november organiseren wij als bestuur een informatiebijeenkomst. Graag willen we jullie allemaal uitnodigen om hierbij aanwezig te zijn.

Regelmatig krijgen wij vragen over tal van onderwerpen. Om wat meer duidelijkheid te scheppen zullen wij op deze bijeenkomsten verschillende onderwerpen aan bod laten komen. Wij zullen informatie geven over de wedstrijdindeling, wintershow, NK show, trainingen, contributie, jubileumjaar, internationale wedstrijden enz.

Op deze bijeenkomsten zullen wij tevens een vraag aan jullie stellen. Wij zijn dringend op zoek naar vrijwilligers om de vereniging draaiende te houden. De laatste tijd is het bestuur erg uitgedund en de hoeveelheid werk is niet te doen met het huidige aantal mensen. Zouden jullie alvast kunnen nadenken of jullie tijd hebben om ons te komen versterken op wat voor manier dan ook.

We hopen dat iedereen op 10 of 19 november aanwezig zal zijn. De bijeenkomsten zullen plaatsvinden bij Op Moer. Op 10 november om 17.00 uur en op 19 november om 21.00 uur.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur

Laat een reactie achter

Inloggen