Ledennieuws april 2015

Aan alle betrokkenen, vrijwilligers, G’oldies van Rolling ‘90,

Sinds 17 maart heeft binnen Rolling ’90 een bestuurswisseling plaatsgevonden. Janneke Boer en Nina Huffmeijer (respectievelijk secretaris en penningmeester) waren aftredend en niet herkiesbaar. Beiden hebben zich jarenlang ingezet voor onze club en daar zijn we heel dankbaar voor. Graag zien we ze nog op een andere manier terug binnen de club. Nanda den Ouden en Angela de Jong zijn de nieuwe penningmeester en secretaris. Het bestuur in de nieuwe samenstelling heeft er heel veel zin in!

Graag doen we dit samen met alle leden, vrijwilligers, G’oldies en andere betrokkenen van de club.

We zijn bezig met het maken van een lijst met al onze vrijwilligers en de activiteiten die ze doen. Dit zullen we bij jullie allemaal checken en op onze ledensite plaatsen. Zo is duidelijk bij wie je terecht kunt voor bepaalde zaken. In ieder geval hebben we nog dringend hulp nodig voor een aantal activiteiten:

Kom in de Kas

Op 11 april (over 2 weken!) is Kom in de Kas. We mogen dan als Rolling ’90 weer schminken bij één van de deelnemende organisaties. In principe is dat van 10.00 – 17.00 uur. Er is schmink aanwezig en ook wat voorbeelden. We hebben dus schminkers nodig. De opbrengst van het schminken gaat naar de club. Verder zijn er steeds 6 verkeersregelaars nodig tussen 9.30 en 17.15 uur. Dat betekent dat we een flink aantal verkeersregelaars moeten hebben om de dag vol te krijgen. Om verkeersregelaar te mogen zijn, moet je online een soort test doen. Dat is verplicht.

Indien je ons wilt helpen op deze dag, dan kun je – graag zo spoedig mogelijk – doorgeven aan Angela de Jong (secretaris@rolling90.nl) of je wilt schminken of verkeersregelaar wilt zijn. En welke periode van de dag je beschikbaar bent.

Crystal Tulip

Van 14 t/m 16 mei vindt de jaarlijkse Crystal Tulip plaats. Een internationale wedstrijd dat ieder jaar weer een geweldig feest is. We zijn nu bezig met de voorbereidingen, maar we gaan zeker hulp nodig hebben. Er is van alles te doen, dus mocht je daar een bijdrage aan willen leveren, dan kun je dit doorgeven aan Angela de Jong (secretaris@rolling90.nl).

Technische werkgroep (voor de show)

De eerste ideeën voor de Wintershow zijn er al. Vanaf september gaat de technische werkgroep elke maandagavond aan de slag om decor en attributen voor de Wintershow in elkaar te zetten. Ben je handig (of ken je iemand die handig is) dan kun je dit doorgeven aan Lenie van ’t Wout. (technischewerkgroep@rolling90.nl).

Kleding show (zowel naaien als klusjes)

Met de eerste ideeën van de Wintershow gaat ook de kledingcommissie al aan de slag. Elk jaar weer een enorme klus waar vele handen licht werk maken. Er kan op allerlei manieren een bijdrage geleverd worden: Naaien op maandagavond, naaiwerk mee naar huis krijgen, naaiwerk thuis gebracht krijgen (en wordt ook weer opgehaald!), klusjes doen tijdens speciale avonden/middagen. Geef hierbij vooral aan wat je op dit gebied voor de kledingcommissie kunt betekenen en op welke manier je deze bijdrage kunt leveren. Je kunt dit doorgeven aan Yvette Rupke (yvetterupke@gmail.com).

Zijn er nog vragen of heb je suggesties, spreek dan gerust iemand van ons aan.

Sportieve groet,

Ciska Dijkema
Nanda den Ouden
Angela de Jong
Lenie van ’t Wout

Laat een reactie achter

Inloggen