Open dag Rolling’90

rolhockey 1rolhockey 2

Wat een gave open dag is  het geworden en wat een mooie opkomst. Zuidplas-Moerkapelle maakt kennis met rolhockey. We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde dag en zijn klaar voor de volgende stap, Rolhockey in Moerkapelle! Samen met onze zustervereniging uit Den Haag E.H.R.C. Marathon gaan we aan de slag om zo snel mogelijk voldoende Jeugd ( Leeftijd van 4 tot 16 jaar) bij elkaar te krijgen om met rolhockey teams uit Zuidplas wedstrijdjes te gaan spelen.
De training zal per 11-4-2016 op de woensdag van 18.00 – 19.00 uur worden ingepland. De heer Beer Fresco die ook de trainingen bij Brains heeft verzorgd gaat met de starters aan de slag. De rolschaatsbond ondersteunt dit project met rolschaatsen, bescherming en stick en ballen! Enthousiastelingen kunnen zich aanmelden via de site van Rolling’90 www.rolling90.nl , vergeet niet je schoenmaat door te geven zodat we passende rolhockeyschaatsen kunnen regelen! Zie het formulier onderaan dit nieuwsitem.

paardansen 2paardansen 1paardansen 3

Ook nieuw in Moerkapelle is het paardansen op rolschaatsen. Rolling’90 start met 2 dansparen, één in de klasse super mini (6 en 7 jaar) en een jeugdpaar van de gerenommeerde solodans kampioenen die met elkaar gaan kijken of dat ook goed gaat. De trainingen worden verzorgd door meervoudig Nederlands kampioen solo- en paardansen Iris Dijkema met ondersteuning vanuit Italië door de trainers van de huidige Wereldkampioen roldansen.
Er zijn bij de vereniging nog heel veel talentvolle dames die graag zouden paardansen maar er zijn te weinig jongens die tot nu toe de uitdaging aandurven. Lijkt het jou leuk, ben je niet bang om hard te trainen en lijkt het rijden van wedstrijden in Nederland maar als je goed geworden bent ook in het buitenland op EK’s of WK’s je een uitdaging, meld je dan aan!

Natuurlijk ben je bij Rolling’90 ook altijd van harte welkom voor een proefles solodansen, showrijden en/of vrijrijden!

[contact-form to=’secretaris@rolling90.nl’ subject=’Rolhockey aanmelding’][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mail’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Schoenmaat’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Reactie’ type=’textarea’ required=’1’/][contact-field label=’Website’ type=’url’/][/contact-form]
Laat een reactie achter

Inloggen