Rolling’90 4x geselecteerd voor World Rollergames

8 juli reist er een grote delegatie van rolschaatsvereniging Rolling’90 af naar het Spaanse Barcelona waar de World Rollergames 2019 gehouden worden.

Aan de Rollergames wordt door alle mondiale rolsporten deelgenomen. Een geweldig platform om je als individuele sporter en team te mogen presenteren.

Die eer valt Rolling’90 met maar liefst 4 afvaardigingen ten deel. Voor het roldansen in de klasse senior heeft Nicky Boer zich na 2 geweldige, constant en op een hoog niveau gereden  voorwedstrijden weten te plaatsen.

Bij de showteams zorgde het niveau en de klasse er voor dat het senior kwartet met de titel: When a robin crosses your path en de kleine groep: Mother earth zich kwalificeerden.

Onverwacht wist ook het verjongde nieuwe senioren team dat in de klasse grote groep met het nummer Mars One uitkwam zich ruim te plaatsen voor de Rollergames waardoor het team met maar liefst 6 nieuwe sporters binnen haar geleden zich ook op kan maken voor deze unieke ervaring.

De voorbereidingen zijn in volle gang in de vakbekwame handen van Rolling trainers Rona Zoll-Dijkema, Iris Dijkema en Lindsey Baron die dit jaar worden ondersteund door de Italiaanse choreograaf en trainer Andrea Bassi en met medische begeleiding vanuit fysiotherapeuten praktijk Joosten.

Wilt u ons team steunen op weg naar de Rollergames? Dat kan via de crowdfunding actie op Facebook!

Iedere bijdrage wordt ten zeerste gewaardeerd:

https://getfunded.nl/campagne/4312-rolling-90

Laat een reactie achter

Inloggen