Succesvolle acties van Rolling ‘90

Dat we een club zijn met een flink aantal vrijwilligers, dat is jullie natuurlijk niet ontgaan. Maar de laatste acties onderstrepen het belang ervan maar weer eens.

Collecte Jantje Beton
Een collecte lopen is meestal niet iemands favoriete bezigheid. Gelukkig zijn er nog een paar vrijwilligers bereid gevonden dit toch te doen. De collecte heeft €396, 46 opgeleverd waarvan de helft naar Rolling ’90 gaat. Alle vrijwilligers die zich hiervoor hebben ingezet: super bedankt!

Kom in de Kas
Ook dit jaar mocht Rolling’90 weer schminken en het verkeer regelen bij Kom in de Kas. De 13 dames en heren van het verkeerregelen (Ferry, Michael, Art-Jan, Joost, Martine, Lenie, Yvette, Pamela, Sandrina, Tessa, Carola, Marian en Angela) hadden de taak de enorme hoeveelheid bezoekers van Kom in de Kas veilig de Bredeweg over te laten steken en veilig te laten parkeren. Hier en daar zijn er wat verkeersregelaars gezandstraald en heel erg nat geregend. Maar het is een dankbare en ook gezellige taak om te doen. Binnen bij Gerbera United hebben maar liefst 20 leden, moeders, oma’s etc, etc ervoor gezorgd dat er de hele dag kinderen prachtig werden geschminkt en mooie haren kregen. Ook hebben de jongere leden in een rupsen outfit geflyerd voor Rolling ’90 en zijn er heel veel kinderen uitgenodigd voor een gratis proefles. Met dank hiervoor aan Wilma, Jolanda, Marieke, Tonneke, Fong, Sonja, Nicolette, Iris, Danique, Ciska, Evey, Anne Jongejan, Anne Looman, Zoë, Jade, Noa, Chelsie, Eline, Kaya en Bibi! Rolling ’90 heeft zich bij Kom in de Kas goed kunnen presenteren en ook een flink bedrag hiermee opgehaald. Het verkeer regelen levert de club namelijk € 550,00 op. En het schminken heeft ons € 205,50 opgeleverd. Een geweldige opbrengt!

Nogmaals iedereen heel erg bedankt voor de inzet. Het was een goede en gezellige dag met een super resultaat.

Het bestuur van Rolling ’90

Laat een reactie achter

Inloggen