Wintershow 2015

Beste leden, ouders/verzorgers, vrijwilligers en andere betrokkenen van Rolling ’90,

De leden zijn hard aan het trainen voor de shownummers onder leiding van onze trainers/trainsters, heel veel moeders zijn druk bezig met naaien en de kleding, natuurlijk zijn de mannen en vrouwen van de technische werkgroep al druk doende met een fantastisch decor en tussendoor doen vrijwilligers ook nog allerlei hand- en spandiensten op verschillende gebieden. Dat kan maar één ding betekenen: de Wintershow komt eraan.

Dit jaar is de Wintershow voor een deel in de kerstsfeer. De voorstellingen zijn op dinsdag 22 december (avondvoorstelling) en 23 december (middag- en avondvoorstelling). De generale repetitie is hoogstwaarschijnlijk op maandag 21 december.

De middagshow begint om 13.30 en de avondshows om 19.30 uur.

De kosten zijn €12,50 voor volwassenen en €7,50 voor kinderen (bank).

Binnenkort komt er een informatiemoment voor ouders van de jongere leden. Hier kunnen alle vragen over de Wintershow worden gesteld.

Verdere informatie over kaartverkoop, gevraagde ondersteuning bij de voorbereiding/shows e.d. volgt nog. Houd de mail dus in de gaten!

Wij hebben er zin in!

Met sportieve groet,

Angela de Jong

 

Namens bestuur Rolling ‘90

 

1 Reactie
  1. Goedendag,
    Volgens de site start vandaag de online verkoop van de kaarten voor de wintershow. Ik wil graag 3 kaarten bestellen (2 stoelen, 1 bank) voor de avondvoorstelling van 23 december. Maar ik kan op de site nergens een invulformulier oid vinden… kan dat ook op deze manier?
    Ik hoor graag van u,

    Anneke marck

Laat een reactie achter

Inloggen