Nieuwsbrief oktober 2020 voor sportverenigingen

  Sportstichting Zuidplas is er voor jou!Ook in deze roerige tijd staat Sportstichting Zuidplas klaar voor alle sportverenigingen. Als spin in het web kan Sportstichting Zuidplas jullie helpen bij allerlei vraagstukken. Lees daar meer over in deze nieuwsbrief!Liever persoonlijk contact?Mail ons en we maken een coronaproof afspraak met je!sportenbewegen@sportstichtingzuidplas.nl 
  Sportloket en verenigingsondersteuningBinnenkort wordt het Sportloket in de gemeente Zuidplas officieel geopend. Een plek waar inwoners en sportverenigingen terecht kunnen bij het Team van Sport & Bewegen met al hun vragen, wensen en ideeën. 
  Iedere dorpskern een eigen SportloketIn iedere dorpskern komt een (mobiel) sportloket. Er zullen spreekuren zijn, veelal ‘s avonds en we kunnen naar uw locatie toekomen. Zo willen we als Sportstichting de verenigingen ondersteunen.Heeft u een (hulp)vraag of een idee? Mail ons! 
  Verder in deze NieuwsbriefSportakkoord Zuidplas 2020-2023. Denk en bepaal mee!Gratis cursusaanbod dankzij Sportakkoord ZuidplasSociaal jaarverslag 2019Lid van de Rabobank? Stem op ons!Checklist coronavirus voor sportverenigingen 
  Sportakkoord 2020-2023Op 23 september 2020 was de Lancering van het Sportakkoord Zuidplas. Het Rijk heeft geld beschikbaar gesteld voor nieuwe initiatieven. Binnenkort gaan de werkgroepen van start en gaan de activiteiten voor het eerste jaar vorm kriijgen.Doet u nog niet mee met het Sportakkoord Zuidplas? Meld u aan!Heeft u een initiatief of nieuw idee? Laat het ons weten!Mail het Sportakkoord Zuidplas gerust naar uw leden. Het Sportakkoord is gedragen door de maatschappij en biedt mogelijkheden voor nieuwe ideeën en initiatieven. Er zijn vast leden bij uw vereniging die leuke ideeën hebben. Dit is hét moment om dat aan te geven. Vanuit Sportakkoord Zuidplas is budget voor nieuwe ideeën beschikbaar.  
  Wil je meer weten over Sportakkoord Zuidplas Download hier Sportakkoord Zuidplas  
  Gratis cursusaanbod dankzij Sportakkoord ZuidplasGeef aan waar je als sportvereniging graag aan mee wil doen, hieronder een kleine greep uit de aangeboden cursussen.Gezonde sportomgeving.Ledenbehoud.Pubers zijn leuk!Aangepaste sporten. Hoe doe je dat?Trainen en coachen van jongere met autisme.Coach de Coach.Herkennen en voorkomen van grensoverschrijdend gedrag.Ouders in de sportclub.Boeien en binden van de jeugdHeb je behoefte aan een andere cursus? Neem contact met ons op! 
  Sportstichting Zuidplas Jaarverslag 2019 Klik hier  
  Rabo ClubsupportBen je lid van de Rabobank? Stem dan op ons idee bij Rabo ClubSupport!Als wij voldoende stemmen ontvangen dan kunnen wij sportpakketten aanschaffen waarmee we alle leerlingen op de basisscholen kennis kunnen laten maken met diverse sporten.Goed voor de scholen, de kinderen én voor de sportverenigingen!Een sportpakket biedt inspiratie en invulling van de gymlessen op het basisonderwijs. Een sportpakket bestaat uit: alle benodigde materialen voor een sport, lesvoorbereidingen en -programma’s. Zo bieden wij een gevarieerd en ondersteunend sport-en spelpakket voor de gymlessen. 
  Wil je Sportpakketen voor basisscholen? Stem uiterlijk 25 oktober bij Rabo ClubSupport  
  Checklist coronavirus voor sportverenigingenCorona heeft veel gevolgen voor sportverenigingen. Maar waar moet je als club dan aan denken? Deze checklist brengt alle aandachtspunten in kaart en helpt je op weg.Heb je nog vragen? Mail tbz@zuidplas.nl 
  Checklist coronavirus Klik hier  
  Voor vragen of meer informatie: www.sportstichtingzuidplas.nl  UitschrijvenIn browser bekijken 
Laat een reactie achter

Inloggen